Find dig selv i Berlin

Berlin er ikke blot et perfekt sted at udforske kultur og et livligt byliv, men også til at udforske sig selv. Der findes mange muligheder for at udvikle sig selv i Berlin, hvilket især skyldes de mange mennesker, som ikke holder sig tilbage med at hjælpe dig med det. Så hvis man sidder og føler, at man har brug for noget selvrealisering i en for rutinepræget hverdag, kan det kun anbefales at rejse til Berlin med ingen andre end sig selv, og en hel masse mod.

At tage på en rejse alene er altså en måde, hvorpå man lave personlig udvikling. Er man dog i en position, hvor pengene ikke rækker til en rejse, kan et godt alternativ være personlig udvikling hos Tack. Det behøver dog ikke koste det hvide ud af øjnene at tage af sted på en tur til Berlin, hvorfor du med fordel kan læse videre.

 

Prioriter hostels

 

Når man rejser alene og gerne vil udfordre sine sociale kompetencer det formål at udvikle sig selv, er det en meget dårlig idé at booke sig ind på et hotel. Hoteller i Berlin lægger meget sjældent op til at man interagerer med andre mennesker, som man ikke er på selve rejsen med. Er man altså ude og rejse alene, kan det meget nemt gå hen og blive en ensom oplevelse.

Et godt alternativ er dog hostels, som Berlin har utrolig mange af. Hostels er gode at booke sig ind i, fordi man har muligheden for at møde andre mennesker, der er opsatte på at stifte nye bekendtskaber. Mange hostels i Berlin ryster folk sammen, da de indeholder et store fællesarealer, hvor gæsterne ofte hænger ud og drikker en øl eller to. Derudover har man muligheden for at sove i et slags kollegieværelse, hvor man ikke er alene. Derudover er det en hel del billigere end at bo på hotel, hvorfor dette også taler for det.

 

Tag ja-hatten på

 

Når man rejser alene, er der ikke nogen grund til at holde sig tilbage, når man interagerer med andre mennesker. Dette vil blot betyde, at man ikke udfordrer sig selv og derfor ikke lærer noget af rejsen. Tag derfor ”ja-hatten” på og vær ikke bange for at kaste dig ud i oplevelser, du ikke normalt ikke ville kaste dig ud i, sammen med mennesker, som du normalt ikke ville omgås med. Det er nemlig præcis sådanne oplevelse, du vil tage med dig i bagagen resten af livet. Alt skal selvfølgelig gøres med måde og det er ikke, fordi vi opfordrer til at tage stoffer eller lignende (som der faktisk findes mange steder i Berlin, hvorfor man skal være påpasselig). Pointen er blot, at man i højere grad kan finde ud af, hvem man egentlig er og hvor ens grænser går, hvis man er udadvendt og åben overfor nye oplevelser. Dette er utrolig lærerigt og vil være med til at skabe dig som person.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *