Spisesteder I Berlin

Berlin er og bliver, en af danskernes fortrukne storbyer, at rejse til. Dette skyldes blandt andet, at byen har masser, at byde på. Dette gælder både hvis man er til shopping, kultur, men også hvis man kan lide, at prøve nye madoplevelser. Her kan du læse om, nogle af de lækre spisesteder, du finder i Berlin.

Mexicansk

Hvis du er til moderne mexicansk mad, er Santa Maria ( Oranienstr. 170, 10999 Berlin) helt sikkert et besøg værd. Stedet er industrielt indrettet, så der er masser af atmosfære. Du kan få alt, hvad du forbinder med Mexico. Der er lækre tacos, som tager sig farverig og flot ud. Du kan også få Nachos, med hjemmelavet guacamole, lækker frisk ost og enten grøn eller rød salsa til. De er lækre, snaskede, og velsmagende, præcis som gode nachos skal være. Derfor er det helt sikkert også et must, hvis man besøger stedet.
En anden ting som også hører Mexico til, er de lækre margatitas. Så selvfølgelig kan du også få disse, på Santa Maria. Du kan endda få dem til blot 5 Euro, hvis du besøger stedet når der er happy hour (kl.19-21). Pas på, du bliver hurtigt forelsket i området. Det er derfor en god ide, at alliere sig med en erfaren boligadvokat, hvis man ønsker, at købe en bolig dernede.

Burgeren

Det er nok de færreste, der ikke bryder sig om en lækker burger. Derfor skal i heller ikke snydes, for Berlins go to burger. Du finder denne lækre, velsmagende og saftige burger hos The bird på Alte Schönhauser str. 46. Du får en lækker og saftig bøf, som er grillet så den næsten har en sprød skorpe. Hvis du ønsker, at spise ude i naturen, kan du tage din burger med hen til Spree-floden som ligger tæt på. Dette kan være en fordel, da der kan være svært, at finde siddepladser i primetime. Man vil næsten sige, at der er mæthedsgaranti på det. Der er nemlig hverken sparet på bøffen, indholdet, eller pommes frittesne der hører til. Derudover er det alt den dyppelse, som du kan spise med til dine pommes.

Gourmet

Hvis du ikke ønsker, at spise junkfood, eller gerne vil have lidt mere intime og hyggelige omgivelser, kan du besøge Beuster Bar Berlin. Stemningen er super hyggeligt, og det er hverken alt for formelt, eller alt for burgerbars agtigt. Du vil opleve en venlige, og hurtig betjening, som gerne hjælper dig med, at sammensætte en lækker menu. Det kan være en god ide, at booke bord på restauranten i god tid. Den er nemlig populær, og der er derfor rift om bordene. Du kan besøge restauranten på Weserstrasse 32, og du vil ikke fortryde det. Udover at have en hyggelig atmosfære, vil du nemlig også kunne få rigtig lækker mad, til fornuftige priser. Du kan få alt fra muslinger, til and og svin, alt sammen i god kvalitet.

Morgenmad

Hvis du gerne vil have lækker, og picture perfect morgenmad, skal du besøge Silo Coffee. Her får du alt, hvad et ægte bloggerhjerte begærer. Du kan nemlig sætte tænderne i frisk avocado, pocheret æg, og lækre pølser, som alt sammen er flot anrettet. Der er stor chance for, at du bliver mæt, da portionerne er relativt store. Silo Coffee er et rigtigt hipstersted, men med lækker mad og god energi. Du finder det lækre morgenmadssted på Gabriel-Max-Strasse 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *