Fire flotte barer at besøge i Berlin

Dejlige drinks i rigtig Mad Men-stil

Hvis du snart skal på tur til Berlin og ikke er den store fan af natklubber, øl eller elektronisk musik, skal du ikke fortvivle. Byen har nemlig et hav af flotte, festlige og forskellige barer, der forstår at mikse en bred vifte af velsmagende drinks til enhver smag og prisklasse.

Flere barer som skiller sig ud blandt mængden, hvis man er til den klassiske Mad Men vibe og gerne vil nyde både en kop kaffe, en Gimlet eller en Grimbergen sammen med de lokale i løbet af dagens 24 timer. Specielt de følgende fire barer har vundet vores hjerter i forhold til drinks, design og dedikation til koncept.

Luzia

Luzia er en af de mest populære barer inden byturene i Kreuzberg, og kan findes på den travle gade Oranienstrasse. Baren har et unikt udtryk med rå og slidte murstens- og betonvægge, vilde vægmalerier og dekorative småting samt flot interiør.

Her kan du nyde en lækker kop kaffe om dagen med de lokale og betragte forbipasserende på gaden gennem de store vinduer. Senere på aftenen, og specielt i weekenderne, ændrer baren sig til et festligt område, hvor der varmes op til den vilde bytur med house musik, dæmpede lys og et væld af forskellige øl og cocktails.

Beckett’s Kopf

Denne flotte bar er gemt godt væk, og man kan nemt gå lige forbi uden at lægge mærke til Mr. Becketts lysende hoved i vinduet. Ring på dørklokken for at komme ind I den sofistikterede og intime bar bestående af et ryger- og et ikke-ryger rum.

Atmosfæren med fine dæmpede lys, Chesterfield-sofaer og lænestole, kunstværker og poetiske menuer gemt i Samuel Beckett bøger bringer den rigtige Mad Men stemning frem. Hvis du ikke kan læse den tyske menu, er bartenderen altid behjælpelig med en engelsk oversættelse – det gør det hele lidt lettere.

Newton Bar

Denne bar, der er inspireret af den tyske fotograf Helmut Newton, er den ideelle cocktaillounge for den klassiske gentleman med sine luksuriøse læder stole, egetræsborde, marmoroverflader, en kompleks cocktailmenu og, selvfølgelig, Newtons sensuelle fotografier på væggene.

Man kunne ønske sig, at Berlin fik et koncept som Earlybird, så bankkontoen altid ville tillade at man kunne besøge denne bar. Baren har flere barområder, så du kan både nyde lækre cocktails i den store lounge, eller tage en cubansk cigar og en whisky i den intime lounge ovenpå.

Neue Odessa Bar

Beliggende centralt på Torstraße 89 er denne bar en perle med de nyeste og lækreste cocktailkreationer baseret på friske ingredienser. Baren har et chikt design med dæmpede og levende lys og god musik samt et klientel, som sætter pris på gode drinks.

Det er den perfekte cocktail bar, hvis du leder efter et hyggeligt og stilet sted at nyde din Moscow Mule uden den vilde klubatmosfære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *