Metropolen Berlin

Berlin er kommet helt op i toppen på listen over danskernes foretrukne storbyferie mål og det er der mange gode forklaringer på. Først og fremmest ligger Berlin ganske kort væk og selve rejsen kan gøres ret hurtigt både med egen bil, tog eller fly. Byen er derfor et oplagt mål for en forlænget weekend, men byen er så stor og rummer så mange gode oplevelser, at man sagtens kan komme der ofte eller af længere varighed. Berlin er i sandhed en metropol, der bør besøges.

Berlin – en historisk mosaik

Berlin er Tysklands hovedstad og en by med en lang og dramatisk historie. Hver bydel har sine fortællinger at berette og selvom byen de sidste mange år er blevet renoveret og der er blevet bygget nyt i stor stil, så mærker man stadig historiens vingesus i gaderne.

De forskellige områder i Berlin opleves bedst til fods eller på en lejet cykel. Bliver benene trætte så hop på en sporvogn eller en u-bahn. Byens offentlige transport er funktionel og nem at finde ud af. Gå heller ikke glip af at se byen fra søsiden i båd på floderne.

Skulle tyskundervisningen være gået lidt i glemmebogen, så kommer man langt med få gloser og især yngre berlinere taler meget meget gerne engelsk.

Luksus til lavpris i Berlin

Prisniveauet i Berlin belaster ikke rejsebudgettet og derfor får de fleste danske turister den herlige oplevelse at føle sig som konger og baroner for en stund. Overnatning i byen, alt efter graden af luksus og beliggenheden, kan stadig gøres til spotpris.  En tre retters menu med vin koster ikke i nærheden af, hvad vi er vant til på de hjemlige spisesteder, så prøv endelig nogle af byens mange lækre restauranter, bordbestilling kan være nødvendig. Den lidt lavere tyske moms, gør det også lidt billigere at shoppe i high end butikker. På grund af de lave priser på blandt andet restauranter og ikke mindst hoteller, kan man også finde en lang række wellness hoteller til billige penge så selvom at storbyferie kan være hårdt så er der gode muligheder for at slappe af i Berlin. Hvid du overvejer at tage på et billigt wellnessophold i Berlin kan du finde mere information her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *