Det skal du opleve i Berlin

Overvejer du en tur til Berlin, men uden at være sikker på hvad du egentlig kan opleve i Berlin? Eller har du allerede bestilt din rejse og der derfor i gang med at planlægge turen? Der er utrolig mange gode muligheder, for at få nogle fede oplevelser i Berlin, i denne artikel kan du læse om et udpluk af dem.

Brandburger Tor

Med en liste over hvad du skal opleve i Berlin, er Brandenburger Tor en selvfølge. Brandenburger Tor er en af de mest populære seværdigheder i Berlin, og det er de færreste der har været i Berlin uden at tage vejen forbi Brandurger Tor.

Brandenburger Tor er en byport, og den bedst bevarede af de oprindeligt 18 byporte, der har været i Berlin. Brandenburger Tor er ligeledes et symbol på dengang Berlin var del i Øst- og Vestberlin, da Berlinmuren passerede tæt på Brandenburger Tor.

 

Det tyske historiske museum

På en tur til Berlin skal man uden tvivl en tur forbi Det tyske historiske museum, hvor du kan opleve hele Tysklands historie. På det tyske historiske museum kan du opleve Tysklands historie fortalt på en spændende måde, og det er utrolig interessant at lære om hvordan Tyskland blev grundlagt.

Du kan samtidig lære om både 1. og 2. verdenskrig, som også er interessant i sig selv. Det er et stort museum, og det er derfor en fordel at vælge nogle perioder, som du gerne vil fokusere på under besøget, da det er meget at kapere det hele på en gang.

 

Det jødiske museum

For at blive omkring museer, har vi også taget Det jødiske museum med på listen. Det jødiske museum i Berlin fortæller 2000 års tysk jødisk historie og er et af de mest kendte museer i Berlin.

På det jødiske museum kan du få jødernes historie i Tyskland fra dengang jøderne kom til Tyskland som indvandrere.

Selve museet har en helt særlig stemning, og er bestemt et besøg værd, hvis du er ved at planlægge en tur til Berlin.

 

Kurfürstendamm

Nu har vi nævnt et par historiske oplevelser i Berlin, men der skal selvfølgelig også opleves lidt andet på en bytur til Berlin og her er en shoppingtur på en af Berlins mest kendte gader Kurfürstendamm en oplagt mulighed.

På Kurfürstendamm ligger en lang række af de mest kendte tøjbutikker i verden, og det er derfor en god mulighed for at få en eftermiddag med hyggelig shopping.

Det kan fx være du kan finde noget af det nyeste tøj fra designermærket Nué Notes, som blandt andet laver flotte skjorter, som du kan se mere om på haus-frau.dk.

Der er også gode muligheder for at finde det nyeste modetøj fra mange andre mærker, når du tager forbi Kurfürstendamm, og hvis du trænger til en pause fra at gå i butikker er der mange hyggelige caféer, hvor du kan få en god kop kaffe og lidt lækker mad fra det tyske køkken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *