Sådan sparer du penge på rejsen til Berlin

Overvejer du at tage på en rejse til Berlin, men er du i tvivl om det bliver for dyrt? Der er mange gode muligheder for at spare penge, hvis du overvejer en rejse til Berlin. I denne artikel kan du se vores 3 bedste tips til hvordan du sparer penge på din rejse til Berlin.

Find billige flybilletter

Første råd til at spare penge på din rejse til Berlin er at finde billige flybilletter til din rejse til Berlin. Men hvordan finder man de billigste flybilletter? Først og fremmest er det vigtigt at bruge en sammenligningstjeneste som fx Momondo.dk, der sammenligner flybilletter fra forskellige flyselskaber og dermed kan hjælpe dig med at finde den billigste pris.

Ud over det, er det vigtigt at bestille dine flybilletter i god tid. Jo længere tid du venter, jo dyrere bliver flybilletter som regel.

Og så kan du også finde billige flybilletter ved at rejse på skæve tidspunkter og de ugedage, hvor andre ikke gider at rejse. Der er fx ikke ret mange der foretrækker at rejse på en tirsdag og derfor kan du være heldig at finde billige flybilletter der.

 

Gå efter hostel frem for hotel

Når du skal finde overnatning og gerne vil spare penge, handler det om at gå efter et hostel frem for hotel. Du kan finde et bredt udvalg af gode hostels, som faktisk kan være ligeså gode som nogle hoteller.

Du kan selvfølgelig ikke finde et hostel, der er lige så godt som et 4-stjernet hotel, men der er gode muligheder for at finde et hostel, som lever op til de flestes forventninger. Og der kan være mange penge at spare, hvis du går efter hostel frem for hotel.

Det sted vi sover, betyder egentlig heller ikke så meget. På en tur til Berlin er du ude at opleve en masse spændende ting hele tiden, og derfor har det ofte ikke en stor betydning hvilket sted vi sover.

 

Hold øje med gode tilbud

Når du er afsted på din tur til Berlin gælder det om at være opmærksom på gode tilbud for at spare penge undervejs. Du kan finde mange gode tilbud i Berlin – specielt hvis du er god til tysk og på den måde kan opdage lidt flere tilbud end ellers.

Hvis du skal på museum er der fx fri entré på Berlins nationale museer om torsdagen fra kl. 14 om eftermiddagen og det er dermed en god mulighed for at spare penge.

Hvis du har planer om at skulle have en cocktail om aftenen, kan du kigge efter Happy Hours rundt omkring. På mange Happy hours kan du få billige cocktails, og da priserne allerede er lidt lavere end i Danmark er der tale om cocktails til rigtig gode priser, hvis du holder øje med de gode tilbud.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *