Sådan pakker du kufferten til Berlin

Har du allerede nu booket din næste rejse til Berlin? Så kan det være en god idé at få styr på, hvordan du pakker kufferten mest optimalt, således du har plads til masser af souvenirer og alt det du har shoppet under dit besøg i Berlin. I denne artikel finder du en række gode råd til, hvordan du pakker kufferten optimalt.

Pak i god tid

Det er en god idé at pakke sin kuffert i god tid, sådan man ikke står i sidste øjeblik og prøver at klemme hele garderoben ned i sin kuffert.

Planlæg outfits i forvejen

For at du udnytter pladsen i din kuffert mest optimalt, så sørg for at planlægge de outfits, som du skal have på på din rejse. Tag tøjet på inden du ligger outfitsene ned i kufferten. På den måde mindsker du chancen for, at du pakker noget, som du egentlig ikke kommer til at iføre dig. Prøv så vidt så muligt at pakke et par basis ting såsom en hvid t-shirt, men også items som fungerer som et helt outfit. Det kan for eksempel være en fin sommerkjole, hvilket du kan finde her.

Undersøg vejret

Inden at du pakker kufferten, så skal du selvfølgelig se, hvad vejrudsigten siger for Berlin. Derefter skal du selvfølgelig pakke kufferten efter vejret. Hvis der kommer hedebølge, så pak kjoler, sandaler og en bikini som du kan solbade i. Omvendt hvis vejret bliver dårligt, så pak store tykke trøjer, lange bukser samt lukkede sko. Hvis du flyver til Berlin, så prøv at iføre dig det tøj, som vejer mest.

Lad det blive hjemme

Når du har pakket kufferten, så løb den igennem en ekstra gang. Er der noget, som du kan undvære? Har du for eksempel brug for både at medbringe computeren og iPaden? Behøver du overhovedet nogen af delene? Når du endelig er i Berlin, så skal du da nyde byen og ikke bare ligge på hotelværelset og stene Netflix.

Miniature produkter

Selvfølgelig har du brug for ting til at vaske dit hår, men du kommer næppe til at bruge en hel dunk shampoo og balsam. Put i stedet dine produkter ned i småflasker, så du ikke kommer til at smide produkterne ud eller bruge unødvendig plads i kufferten. Desuden skal du være opmærksom på, at hvis du ikke tjekker din kuffert ind, så må du maksimum have produkter á 100 ml med ombord på flyveren.

Et særligt kendetegn

Har du indtjekket en kuffert? Så sørg for at lave et særligt kendetegn på kufferten, således du ikke ender med at gå med den forkerte kuffert. Der er mange som har en traditionel, sort kuffert, så sørg for at din skiller sig ud fra mængden.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *