Sådan får du en billig ferie i Berlin

Berlin e i de seneste år blevet en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Dette skyldes udover de mange daglige flyafgange og lave priser at Berlin bare er blevet den mest moderne storby i Europa og det har fået godt fat i både danske som udenlandske turister, som i disse år strømmer til den tyske metropol. Så hvis du sidder og overvejer om du skal et smut til Berlin, så kommer der her tre råd til hvordan du kan banke prisen på din rejse i bund.

1: Bestil din flybillet i god tid

Selvom der er mange daglige afgange imellem Danmarks lufthavne og Berlin så er der stadig mange penge at spare ved at bestille sin billet i god tid. Her siger tommelfingerreglen ifølge en større undersøgelse fra Momondo at man helst skal bestille sin flybillet 39 dage før afgang hvis man gerne vil have den laveste mulige pris. I disse tilfælde kan man hurtigt komme til at spare 20% af sine flyudgifter. Hvis du vil finde nogle billige billetter finder du dem hér.

2: Drop hotellerne og brug Airbnb

Et andet sted mange penge rippe de traditionelle hoteller. Selvom prisniveauet i Tyskland er noget lavere end herhjemme, så kan man stadig spare en del penge ved at vælge at bruge tjenesten Airbnb. Den eneste ulempe ved Airbnb er, at man ikke kan være helt sikker på at det passer med de dage man er afsted, og antallet af Airbnb brugere er langt lavere end antallet af hoteller. Derfor er det igen en god ide, at være ude i god tid, for på den anden side kan man spare imellem 20-30 % i forhold til hvad det ville koste at sove på et hotel.  Derudover får man også mere plads at boltre sig på og et køkken, hvis man gerne vil lave sin egen mad.

3: Foretag din shopping hos Designer Outlet Berlin

Selvom det at shoppe er en del af oplevelsen når man besøger Berlin så er det samtidig endnu et område hvor der er gode muligheder for at spare en stor del af sone udgifter. For istedet kan man tage ud og shoppe ved  Designer Outlet Berlin der er et outletcenter i Berlin. Her er det muligt at spare imellem 30-70 % i forhold til de traditionelle butikker. Den eneste ulempe der kan være bedst tage på outlet shopping er, at de ikke nødvendigvis har alle størrelser af alle slags varer. Men ellers er der ikke noget at frygte når man handler i outletbutikker. Deres ikke noget i vejen med tøjet og hvis man for eksempel køber sit et Hugo Boss jakkesæt der ikke helt passer så kan man gå ned i hovedbutikken på Kurfürstendamm 25 ved den zoologiske have og få dem til at lægge tøjet op for dig gratis.

Designer oulet Berlin ligger ca. 30 minutters kørsel uden for Berlin og er altid tilgængelig med bus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *