De fedeste sko til rejsen

Hvis du skal rejse til Berlin, vil du sikkert også gerne være klædt flot på til rejsen. Afhængig af, hvornår du skal afsted på året, vil du selvfølgelig gerne føle dig smart, når du går rundt i den tyske hovedstad. Men hvordan sørger man egentlig for, at man er helt klar til Berlin-turen?

Det behøver ikke altid være så vanskeligt, for man skal egentlig bare tænke logisk. Tøj og sko skal selvfølgelig tilpasses vejret og årstiderne, ligesom du skal overveje, hvor du gerne vil opholde dig og gå rundt på turen. Her kigger vi lidt på de forskellige muligheder til de forskellige årstider.

Sommer og forår

Ligesom mange andre storbyer så er Berlin skøn om sommeren. Du vil opleve, at der er enormt mange mennesker, og generelt vil du ikke føle dig alene, når du trasker rundt i gaderne. Det typiske sommer-outfit i Berlin vil være shorts eller kjoler og en smart, sommerlig t-shirt. Generelt er stilen i Berlin meget blandet, og det er en by med ekstremt mange kulturer. Det betyder også, at der ikke bliver set ned på dig, uanset hvad du vælger at bruge.

Kigger vi på skoene, så er det måske her, du skal sætte ind, når du skal til Berlin om sommeren. Berlin er nemlig en by, hvor man går meget, og det er derfor vigtigt med praktisk og godt fodtøj. En af mulighederne er at købe et par Vans Old Skool, som virkelig vil passe godt ind i Berlin. Det er en klassisk model, som får folk til at spærre øjnene op. Du kan finde dem ved at klikke her.

Efterår

Efteråret i Berlin er først og fremmest smukt, fordi farverne virkelig kommer til deres ret. Der er fortsat masser af liv i gaderne, og turismen lever også her i bedste velgående. Du vil faktisk formentlig opleve, at der er lidt mere gang i den, fordi det ikke længere er så varmt i vejret, og det får folk til at live lidt op.

Efterårsgarderoben handler i Berlin først og fremmest om lag-på-lag. Det betyder, at du egentlig skal være lidt klar på det hele, for vejret kan svinge meget på denne årstid. Typisk vil det være varmere end i Danmark, men du kan ikke føle dig sikker på det, og dit tøj skal derfor kunne tages hurtigt af og på, hvis vejret skifter.

Fodtøjet skal nu først og fremmest være praktisk og behageligt, for der vil ikke være de samme muligheder for at vise et par nye smarte sneaks.

Vinter

Berlin er en by, som faktisk er værd at besøge om vinteren. De store julemarkeder er fascinerende, og det er ganske enkelt bare hyggeligt at gå rundt. Det kan dog også være en kold fornøjelse, og derfor skal både tøj og sko være tilpasset vinteren. Sørg for at have en par gode støvler med, hvis du besøger Berlin om vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *