3 tips til din kør-selv-ferie

Mange danskere nyder kør-selv-ferien da, der er en større frihed ved at have sin bil med på ferie. Der er en større frihed til at opleve hvad man vil og hvornår man vil, du er ikke bundet af bustider, guider eller andet der kan have en tidsplan. Selvom du har kørt til Italien eller Frankrig, og er ekspert til at pakke bilen og komme afsted, har vi nogle idéer til hvordan du kan gøre det bedre.

Få styr på bilen

Når du har pakket familiens Mercedes op til der ikke kan være mere i den, så kan det være en god idé at tjekke om der er styr på bilen inden du ruller afsted. Lige som du skal være frisk og udhvilet inden du kører afsted, bliver du også nødt til at sørge for at bilen er klar til turen. Det kan ofte være en god idé at tjekke om der er nok sprinklervæske på bilen, men også at vinduesviskerne er i orden. Vigtigst af alt er det at tjekke om trykket på dækkene i bilen passer til vægten på den bagage familien har pakket, dette sikrer at du ligger ordentligt på vejen.

Oplev mere på turen

Der er altid meget fokus på destinationen når familien diskuterer ferie, hvilket selvfølgelig er forståeligt, men det betyder at mange ofte glemmer at tjekke hvad de kan opleve på turen. Når turen går sydpå, glemmer mange at tjekke om der er nogle aktiviteter for familien på turen derned. Det kan ofte være en fordel at bruge en times tid på at undersøge om der er noget der er værd at opleve på vej til familiens destination.
Alle børn bliver rastløse når de skal sidde stille i lang tid, så dette vil både gavne dig og dine børn, da dine børn ikke vil være nødsaget til at sidde stille i lige så lang tid, og samtidig bliver køreturen gjort til en oplevelse i stedet for ventetid. Hvis du beslutter, at parkerer familiens Mercedes på en offentlig rasteplads eller parkeringsplads, kan det være nødvendigt at pakke eventuelle værdigenstande væk. Hvis du er nervøs for din bil, vil det være en mulighed at anskaffe en ratlås, så er du helt sikker på at ingen løber med jeres bil.

Kør ordentligt

Hvis din familie er tilbøjelig til at køre på ferie, kan det være en idé at anskaffe en bil der virkelig skaber køreglæde for dig. Det kan være du skal have en stor Mercedes ML 63 AMG for at skabe den store køreglæde for dig, men det kan også være du vil være tilfreds med en mindre model. Uanset hvad er det vigtigt, at den bil du kører på ferie i, er en ordentlig bil, hvilket er at finde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *